Omkring bålet

Lad os samles omkring bålet og dele historier, overraskende facts og lysende idéer,
som en del af vores moderne livsstil.

Derfor er Tordenskjold på tændstikæskerne

Historien om Tordenskjold og tændstikkerne tager sin begyndelse
efter de skæbnesvangre slag ved Dybbøl i 1864.

Tænd op derhjemme

Vil du være sikker på at tænde effektivt og trygt op derhjemme? Uanset om du tænder op i en pejs eller en brændeovn, så opnår du de bedste resultater, når du bruger denne vejledning med vigtige teknikker og gode råd.

Madlavning over bål
– en tradition, der aldrig går af mode

Mennesker har lavet mad over åben ild i hundredtusinder af år. Det er en del af vores kultur og derfor også indbygget i vores dna. Det har været afgørende for vores udvikling - både på det fysiske og psykiske plan. Vi forbinder mad med mere end blot smag, fordi mad ikke bare er mad. Det er et øjeblik, vi deler med os selv og de mennesker, vi omgiver os med. Det er en oplevelse.

5 sikre tips til at komme i godt humør

Når kulden kryber ind under huden, når du er for træt til at lave noget, eller når du vil samle familie og venner på en inspirerende og hyggelig måde, så er et bål det helt rigtige valg. Prøv et af vores favorittips til at komme i godt humør - eller dem allesammen.

Sådan laver du det perfekte bål: En vejledning 

Er du allerede på vej ud ad døren for at lave det perfekte bål? Så kan du nemt udskrive denne vejledning og have den ved hånden, uanset hvor langt ude i vildmarken du befinder dig. Det er nemt at følge vejledningen trin for trin og få alt omkring optændings-, varme- og madlavningsudstyr på plads, inden du tager af sted.

Svensk aspetræ - en regenerativ ressource

Hos Tordenskjold prioriterer vi højt at lære af naturen og at forstå, hvilke principper og behov der skaber forudsætninger for at bevare den i en sund og stabil tilstand. Mere end 90 procent af Tordenskjolds tændstikker og tændstikæsker er lavet af fornyelige materialer.